Unghiile PERLATE, revelatia anului 2020! Modele superbe de unghii stralucitoare.

Lacurile de unghii cu efect perlat sunt noutatea acestui an, dar deja destul de des intalnite in manichiura bloggeritelor din intreaga lume. Este usor de aplicat, iar efectul este unul surprinzator. Fiind un model foarte rafinat, acesta se completeaza perfect cu accesorii si piese vestimentare subtile.

Frumusetea perlelor a fascinat o lume intreaga, iar frumusetea si raritatea lor le fac sa fie unele dintre cele mai dorite pietre pretioase.

Inspirate de stralucirea, luxul si rafinamentul perlelor, a luat nastere trendul manichiurii perlate. Iata cateva modele de unghii stralucitoare, in nuante perlate, care pe noi ne-au cucerit!

Unghii perlate – modele de unghii stralucitoare, absolut superbe

       

Scurt istoric despre perle

Inca din timpuri stravechi, oamenii au apreciat frumusetea perlelor. Dovada faptului ca perlele erau folosite ca obiecte de podoaba dateaza inca din anul 420 i.Hr., datorită unui fragment de perla descoperit in sarcofagul unei printese persane, care in prezent este expus la Muzeul Louvre din Paris.

In Roma antica, perlele erau considerate un simbol al celor mai instarite persoane din societate. Mai mult, perlele erau considerate atat de pretioase, incat regele Julius Caesar a dat o lege prin care limita purtarea perlelor exclusiv pentru cei care conduceau societatea.

Cu o istorie asa de bogată, nu e de mirare ca, de-a lungul timpului, perlele au fost invaluite de legende si mituri. In majoritatea culturilor, perlele sunt considerate un simbol al norocului si fericirii.

In prezent, perlele sunt considerate unele dintre cele mai rare pietre pretioase.

In concluzie, daca iti doresti o parte din luxul, rafinamentul si frumusetea perlelor, alege trendul manichiurii perlate!